Drink bier voor een goed doel!

Bird Brewery

Bij ’t Nije Huuske proberen we de dingen net wat anders te doen gewoon is op het eiland. We zoeken naar producten met een verhaal en hebben dit weer gevonden in de bieren van Bird Brwery. Geweldig dat we nu samen de wereld een stukje groener kunnen maken.

Wij willen impact maken op de manier waarop we omgaan met de natuur. Begin 2019 zijn wij daarom zelf gestart met het planten van 10.000 bomen. Samen met onze Groene Nesten zijn we die impact vervolgens verder gaan vergroten.

Bij een groot aantal gepassioneerde horecazaken en speciaalzaken geldt dat we voor iedere geschonken liter bier nu samen één boom planten. In 2019 hebben wij uiteindelijk ruim 50.000 bomen geplant. Ons doel is om aankomend jaar gezamenlijk 200.000 bomen te kunnen planten. Dat zou toch fantastisch zijn?

Voor meer informatie kijk op birdbrewery.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

× Reserveer via Whatsapp